onze missie en visie
2de Spoor werkt!

Voor iedere werkgever en werknemer een zo optimaal mogelijk (spoor 2-)traject realiseren, dat is onze missie. Hoe we dat doen? Door te motiveren, enthousiasmeren en positiviteit uit te stralen. Afspraak is afspraak en gewoon dóen het motto. We wachten niet af, aanpakken hoort bij onze werkhouding. Pragmatisch en dynamisch als we zijn, creëert 2de Spoor altijd een win-winsituatie.

2de Spoor bereikt de gestelde doelen door:
Persoonlijke coaching en begeleiding
2de Spoor heeft de kracht mensen te enthousiasmeren. Van begin tot eind lukt het ons positiviteit uit te stralen. Een eigenschap die waardevol is om het hoogst haalbare uit mensen te halen. Het zet hen aan om hard aan te poten.
Innovatief zoeken naar oplossingen
De makkelijkste weg is geen eindstation voor 2de Spoor. Wij denken vooruit, geven nooit op en zetten op een creatieve manier alle zeilen bij om tot de juiste oplossing te komen.
Traject op maat
Iedereen is uniek. 2de Spoor onderzoekt de eigenschappen, talenten en behoeftes van de werknemer. Door hier vol op in te spelen ontstaat, in overleg met de werkgever, een coachingstraject op maat.
Uitgebreid netwerk
Door de jaren heen heeft 2de Spoor een enorm uitgebreid netwerk van ondernemingen, organisaties en instanties opgebouwd. Natuurlijk zetten wij dit in om tot de beste oplossing te komen.
Kennis van wet- en regelgeving rondom re-integratie
2de Spoor kan de vertaalslag maken naar begrijpelijke taal op elk niveau en is in staat op dit terrein advies te geven aan beide partijen.