coaching

Voor iedere werkgever en werknemer een zo optimaal mogelijk (spoor 2-)traject realiseren, dat is onze missie. Hoe we dat doen? Door te motiveren, enthousiasmeren en positiviteit uit te stralen. Afspraak is afspraak en gewoon dóen het motto. We wachten niet af, aanpakken hoort bij onze werkhouding. Pragmatisch en dynamisch als we zijn, creëert 2de Spoor altijd een win-winsituatie.

Coaching

Naast re-integratie volgens de Wet Verbetering Poortwachter en begeleiding bij outplacement, biedt 2de Spoor ook thematische coaching. Korte trajecten, gericht op een bepaald thema waar de werknemer (tijdelijk) mee worstelt. Situaties waarin een paar sessies misschien al voldoende zijn om weer een positieve weg in te slaan.

Uiteenlopende thema’s
Denk aan eenvoudige situaties, waarin bijvoorbeeld iemand niet lekker in z’n vel zit en daardoor geblokkeerd wordt. Of iemand in een korte tijd zoveel heeft meegemaakt op emotioneel vlak, dat hij of zij even de weg kwijt is. Ook omgaan met stress kan een thema zijn, of coaching ter ondersteuning van een ontwikkelingsstoornis. Op tijd ingrijpen voorkomt wellicht grotere problemen in een later stadium.

Specialisten in heel Nederland
Onze coaches hebben specialisaties op allerlei gebied. Door onze landelijke dekking is er altijd wel een coach in de buurt die aan de thematische hulpvraag kan voldoen. Wij helpen graag om medewerkers mentaal gezond te houden. Ben je er vroeg bij, dan voorkom je in de toekomst wellicht verzuim of uitval. En dat is wel wat waard, toch?