Maak kennis met het team van 2de Spoor

Coachen is geen doel, maar een middel om een doel te bereiken. Daarom is aan de lijst van 2de Spoor coaches een grondige selectie voorafgegaan. Allemaal ervaring op eigen terrein, met een eigen expertise en een eigen netwerk. Het samenbundelen van deze krachten maakt het team van 2de Spoor ijzersterk.

Onze specialisten hebben allen jarenlang ervaring in het werkveld en zijn experts in jobhunting. Het team zit verspreid door heel Nederland, met coaches in de verschillende regio's. Hierdoor is het mogelijk om persoonlijk contact te behouden met de kandidaat. Wekelijks is er contact en tweewekelijks komt de coach langs voor een huisbezoek. Uit ervaring is gebleken dat dit zeer effectief werkt en kandidaten aanzet tot het uiterste uit zichzelf te halen. Ons team staat altijd voor u klaar!

Directie

 

Mirelle Klijs

De rijdende trein achter 2de Spoor is Mirelle Klijs. Na jarenlang ervaring in het werkveld, heeft ze 2de Spoor landelijk op de kaart gezet. Anderen beschrijven haar als een vrolijk persoon die in staat is mensen te enthousiasmeren, stimuleren en motiveren. Met humor en tact lukt het Mirelle om talenten in mensen boven tafel te krijgen waarvan ze zelf het bestaan niet wisten. Kenmerken die typerend zijn voor de visie van 2de Spoor.

 

"Pro actief zijn, altijd op zoek naar die ene kans en nooit of te nimmer opgeven is toch echt de sleutel tot succes bij het vinden van werk."

 

 

Coaches

Hettie

"Arbeid verrichten waarin je hart en gedrevenheid ligt, is een significant onderdeel...

Hettie

"Arbeid verrichten waarin je hart en gedrevenheid ligt, is een significant onderdeel in het totale proces. Het vinden van een passende functie wordt hiermee aanzienlijk vergroot."

 

Irena

"Ik beschouw iedere kandidaat als een uitdaging om het beste uit hem/haar te halen...

Irena

"Ik beschouw iedere kandidaat als een uitdaging om het beste uit hem/haar te halen, zodat deze weer een fijne plek binnen de maatschappij vindt."

 

Saskia

"Gezamenlijk praktisch en actief aan de slag. Problemen behandelen we als uitdagingen...

Saskia

"Gezamenlijk praktisch en actief aan de slag. Problemen behandelen we als uitdagingen. Waarbij de communicatie tussen de betrokken partijen in de re-integratie van essentieel belang is in het behalen van de gestelde doelen."

 

Thea

"Samen met mijn kandidaat ga ik graag op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden...

Thea

"Samen met mijn kandidaat ga ik graag op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen, talenten en competenties. Ik ben enthousiast, sta positief in het leven en kan me goed inleven in persoonlijke situaties. Ik hanteer een open en onbevooroordeelde houding en voeg graag humor toe."

 

Mardou

"Maatwerk is het resultaat in een traject waarbij actieve...

Mardou

"Maatwerk is het resultaat in een traject waarbij actieve en intensieve samenwerking het uitgangspunt is!"

 

Carine

"Ik probeer me in te leven in elke kandidaat om te ontdekken waar hun passie en drijfveren...

Carine

"Ik probeer me in te leven in elke kandidaat om te ontdekken waar hun passie en drijfveren liggen. Vervolgens maken we samen de vertaalslag naar nieuwe reële mogelijkheden in een nieuwe werkomgeving."

 

Bernadette

"Mensen moeten zo veel mogelijk zelf sturing geven en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen...

Bernadette

"Mensen moeten zo veel mogelijk zelf sturing geven en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen loopbaan. Dat is mijn motto. Doen wat ligt binnen hun mogelijkheden. Is er sprake van belemmeringen of beperkingen ten aanzien van de eigen functie? Dan ga ik deze uitdaging graag aan."

 

Germaine

"Samen op pad, met elkaar, naast elkaar. Ik denk niet binnen kaders, maar...

Germaine

"Samen op pad, met elkaar, naast elkaar. Ik denk niet binnen kaders, maar in mogelijkheden en kansen. Ik ben pas tevreden als wij samen alle paden hebben bewandeld om te bereiken wat voor jou haalbaar is, samen alles onderzoeken. Jouw missie is mijn persoonlijke doel."

 

Liesbeth

"Het ontdekken van je talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Op basis hiervan...

Liesbeth

"Het ontdekken van je talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Op basis hiervan gaan we samen actief op zoek naar de best passende mogelijkheid."

 

Manon

"Goed luisteren, analyseren en een positieve benadering. Dankzij deze tools...

Manon

"Goed luisteren, analyseren en een positieve benadering. Dankzij deze tools kan ik maatwerkoplossingen bieden om vervolgens de juiste route te bepalen voor werkgever en -nemer."

 

Erica

"Met mijn enthousiasme en open houding weet ik anderen te motiveren op zoek te gaan...

Erica

"Met mijn enthousiasme en open houding weet ik anderen te motiveren op zoek te gaan naar eigen kwaliteiten, mogelijkheden en kansen om van daaruit samen de creatieve en realistische vertaalslag te maken naar werk!"

 

Nan

"Oprechte aandacht geven voor hetgeen mensen boeit en motiveert zorgt ervoor dat...

Nan

"Oprechte aandacht geven voor hetgeen mensen boeit en motiveert zorgt ervoor dat mensen in beweging komen, ondanks beperkingen. Dit resulteert ook in mooie stappen op de arbeidsmarkt."

 

Ine

"Werkend vanuit mijn enthousiasme en vertrouwen weet ik je te motiveren...

Ine

"Werkend vanuit mijn enthousiasme en vertrouwen weet ik je te motiveren en te stimuleren om te doen wat je drijft en waar je goed in bent. Dit geeft zelfvertrouwen en maakt dat je vanuit je eigen kracht, samen met mij, op pad kunt gaan om passende mogelijkheden te vinden."

 

Anja

"Kandidaten laten inzien dat ze zoveel meer zijn dan alleen hun functie. De overgang ondersteunen...

Anja

"Kandidaten laten inzien dat ze zoveel meer zijn dan alleen hun functie. De overgang ondersteunen van het kijken naar wat men vroeger kon naar wat men nu kan. En vervolgens samen op zoek gaan naar passende functies die aansluiten bij de talenten van de kandidaat."

 

Trudy

"Vanuit verbinding en door vooral ook te ‘luisteren' naar wat niet gezegd wordt, ga ik...

Trudy

"Vanuit verbinding en door vooral ook te ‘luisteren' naar wat niet gezegd wordt, ga ik met de cliënt op zoek naar onontdekte talenten en de daarbij passende mogelijkheden. Positiviteit en relativeringsvermogen zijn daarbij belangrijke ingrediënten!"

   

 

Backoffice

Annebeth

Management Assistent

"Het enthousiasme van het team is aanstekelijk. Ook achter de schermen...

Annebeth

Management Assistent

"Het enthousiasme van het team is aanstekelijk. Ook achter de schermen bruist het van de energie. Dat maakt het prettig om 2de Spoor, vanuit de achterkant, op de rails te houden."

 

Natasja

Kwaliteitsbeheerder

"Een hoge kwaliteit van een spoor 2 traject is essentieel. Vanuit de backoffice..."

Natasja

Kwaliteitsbeheerder

"Een hoge kwaliteit van een spoor 2 traject is essentieel. Vanuit de backoffice zorg ik ervoor dat de trein van 2de Spoor een kwalitatief goed en geslaagd traject rijdt."

 

Sanne

Backoffice

"De expertise en de ervaring die ik opgedaan heb in administratieve en secretariële..."

Sanne

Backoffice

"De expertise en de ervaring die ik opgedaan heb in administratieve en secretariële functies, maken dat ik het team optimaal kan ondersteunen. Ik heb een scherp oog voor protocollen en processen. Mijn betrouwbaarheid en accuratesse typeren mij als een gedreven en enthousiaste werknemer van 2de Spoor."

   

Missie & Visie

Kernwoorden die voor 2de Spoor de spijker op de kop slaan.

Motiveren - Enthousiasmeren - Positiviteit -
Afspraak is afspraak - Doen! - Pragmatisch -
Dynamisch - Win-win situatie

Lees meer...

 

Terug

2de Spoor bij RTL Lifestyle Experience

Bedrijfsfilm

Ons team

Traject aanmelden...

Succesverhalen...

 • “In deze onzekere periode is
  een stukje mentale steun
  van 2de Spoor heel fijn”
 • “Door 2de Spoor geloof ik
  weer in het vinden van een andere baan”
 • “Eindelijk een baan waarvoor
  ik me 100% kan inzetten”
 • “Zo blij als een kind
  met de creatieve oplossing
  van 2de Spoor.”
 • “Bedankt voor alle
  ondersteuningen en adviezen!”
 • “Accuraat, persoonlijk en actief. Dat is 2de Spoor voor mij”
 • “2de Spoor opende mijn ogen. Het was tijd om voor mezelf te kiezen...”
 • “Ik lach weer en heb weer zin in het leven. Bedankt Mirelle. Ook namens mijn dochter!”
 • “Alle lof voor Mirelle
  en haar team!”
 • “2de Spoor heeft ervoor gezorgd dat ik met mijn 58 jaar niet met een gebogen hoofd achter de geraniums hoef te zitten”
 • “Ik ben weer helemaal blij”
 • “Ik heb mijn identiteit weer terug gevonden”
 • “Een dikke pluim voor team 2de Spoor!”
 • “Ik ben je dankbaar en ga je begeleiding missen!”
 • “Voor het eerst in jaren durfde iemand mij een schop onder mijn kont te geven. Net wat ik nodig had om in beweging te komen”
 • “De samenwerking met 2de Spoor was in één woord FANTASTISCH”

2de SPOOR Tweets...

RT @Evelien_Smits: @2deSpoor @turgut100 #Evelien Smits zal met veel plezier aanwezig zijn!!

2de Spoor nieuwsbrief